Basejumping Tallin

Postad av: Sebastian N. i: Kunder testar på: Thursday, July 16, 2015 kommentera: 0 Hit: 2960

Basejumping Tallin! Kul att se att våra produkter används till så många olika saker.

Staffan H.

Hej 

Nu har jag fått mina byxor, Nordwand Pro Pants, och testat dem ordentligt under ett BASE-event i Tallinn. Under tre dagar gjorde jag 22 hopp från ett 175m högt TV-torn. Måste säga att jag är mycket nöjd med alla aspekter av plagget. Rörlighet, bekvämlighet, slitstyrka och utseende. Helt ärligt så är det de skönaste byxor jag burit. Jag bär heltäckande body-armor som baslager när jag hoppar och det var inga problem, och ändå sitter de bra utan. Byxorna drog åt sig rätt mycket uppmärksamhet bland mina hopp-polare.

Basejump Tallinn, 175m

Nordwand Pro Pants.

.

Skriv kommentar