RESCUE SERIES

Go Crazy - Stay Safe.

Vi är extremt taggade att äntligen få presentera den nya Rescue Serien - En helt ny kollektion med våra mest högteknologiska och slitstarkaste funktionskläder hittills! Alla produkter i Rescue Serien är utrustade med RECCO® räddningssystem, vilket gör dig sökbar och säkrare när adrenalinet pumpar. Med stort fokus på funktionalitet och innovativa lösningar är Rescue Serien ett pålitligt val för alla dina äventyr!

Comp 2 Pro Rescue

1099 kr

Comp 2 Pro Rescue är en helt ny funktionsbyxa som är utvecklad för äventyrare som kräver utrustning av toppkvalitet! Den här vind- och vattenavvisande byxan är utrustad med en 3-lagersförstärkning i Hypershell® Pro, som håller dig torr och varm i de mest extrema väderförhållandena. Med ventilationsdragkedjor längs lår och vader, knäskyddsfickor och RECCO® reflektorer är Comp 2 Pro Rescue det optimala valet för alla dina äventyr.

Nordwand Pro Rescue

1049 SEK

Nordwand Pro Rescue pants är en uppgradering av våra bästsäljande Nordwand Pro pants. Med förbättrad DWR behandling och dubbel ventilation längs lår och vader är den här byxan anpassad för högintensiva aktiviteter. Kombinationen av noggrant placerade stretch paneler och förstärkta tyger ger dig total rörelsefrihet och skyddar dig mot vind och väta. Nordwand Pro Rescue pants är en del av Rescue Serien med inbyggda RECCO® reflektorer.

GPx Pro Rescue

1049 SEK

GPx Pro Rescue pants är en utvecklad version av våra populära GPx Pro pants - Nu med förbättrad DWR behandling, dubbel ventilation längs lår och vader, och RECCO® reflektorer. GPx Pro Rescue är en multifunktionell stretchbyxa med förstärkt vind- och vattenavvisande material över knän, stuss och benslut. En rejäl och pålitlig friluftsbyxa för de som kräver utrustning av högsta kvalitet.

Cyclone Rescue Jacket

1549 SEK

Cyclone Rescue är en vattentät och extremt ventilerande 3-lagers skaljacka utrustad med RECCO® räddningssystem som håller dig säker på dina äventyr. Den välbalanserade kombinationen av slitstarka och flexibla tyger tillsammans med den hjälmkompatibla huvan gör Cyclone till ett klockrent val för skidbacken och vandringsleden. Det här är en funktionsjacka för dig som letar efter pålitlig utrustning av toppkvalitet - Cyclone håller dig torr i alla förhållanden, hela året runt!