Vår säkraste och mest högteknologiska funktionsjacka hittills. RevolutionRace är stolta att få presentera - Cyclone Jacket!

1549 SEKKÖP CYCLONE NU

En vattentät och extremt ventilerande 3-lagers skaljacka utrustad med RECCO® räddningssystem som håller dig säker på dina äventyr. Den välbalanserade kombinationen av slitstarka och flexibla tyger tillsammans med den hjälmkompatibla huvan gör Cyclone till ett klockrent val för skidbacken och vandringsleden. Det här är en funktionsjacka för dig som letar efter pålitlig utrustning av toppkvalitet - Cyclone håller dig torr i alla förhållanden, hela året runt!

Cyclone Jacket är utrustad med RECCO® räddningssystem, vilket gör dig sökbar och säkrare när det väl behövs. Lyssna på Benjamin och Tekla för att lära dig mer om hur RECCO® fungerar.

Cyclone är tillverkad med marknadens tuffaste och mest flexibla tyger på marknaden. Den noggrannt balanserade kombinationen av andningförmåga och vattentäthet, tillsammans med den hjälmkompatibla huvan, gör Cyclone till ett grymt val för både skidåkning och vandring. Lyssna på RevolutionRace produktchef, Niclas, för en detaljerad beskrivning av jackan.

Cyclone Jacket finns i tre färger - Burgundy, Dark Olive och Black.